Case: Detachering voor onderhoud productcatalogus

Stel je voor; je hebt een schoonheidsinstituut, jij en je collega’s zijn super druk met alle klanten, maar je wil eigenlijk ook je producten online verkopen. Sterker nog, je klanten vragen daar ook om. Een webshop laten maken is op zich niet lastig. Toch ben je als ondernemer dan nog lang niet klaar. Je hebt immers regelmatig nieuwe content nodig in je webshop en je producten moeten worden aangemaakt en onderhouden. Heb je geen ervaring met webshops, of is het gewoon niet zo je ding, dan kost dat ook nog eens onnodig veel tijd. En dat is nu net het probleem, die tijd heb je niet of nauwelijks. Gelukkig hebben we daar bij InfoWise een oplossing voor!

InfoWise werd door een schoonheidsinstituut in parkstad benaderd om te ondersteunen bij de aanmaak van een nieuw assortiment in hun webshop. Het betrof circa 120 producten, aanmaak nieuwe categorieën, plus de nieuwe bijbehorende behandelingen.

Voor deze case konden we een van onze junior contentbeheerders inzetten. Zij is helemaal thuis in online omgevingen en werkt snel en secuur. Ze heeft kennis van diverse webshops maar leert ook snel als het een nieuw systeem betreft. Na de eerste bulkwerkzaamheden was deze klant zo tevreden dat ze onze contentbeheerder voortaan elke maand een paar uurtjes inhuurt voor onderhoud aan de producten of het plaatsen van content op social media. Op deze manier zit de klant niet vast aan extra personeel voor deze werkzaamheden, blijven de kosten beheersbaar, maar is de webshop wel altijd up-to-date!

Heb jij ook wel eens af en toe extra handjes nodig? Kies voor detachering van IT professionals via InfoWise. Neem contact op voor de mogelijkheden of plan direct een afspraak in voor een vrijblijvende kennismaking.

Niets is belangrijker voor een succesvolle samenwerking dan een menselijke klik. Daarom maken wij graag tijd voor een persoonlijke kennismaking.

Dat kan online via Teams, of bij u op kantoor. U kunt zelf een afspraak inplannen op een moment dat u schikt.

Vindt u geen geschikt moment in onze agenda, stuur dan even een email met uw gegevens naar info@infowise.nl.
Laden...
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Stuur ons uw gegevens, we nemen graag contact met u op.